Terug naar het overzicht

De inloopavonden over het Stadhuis komen er aan!

Het stadhuis op de Markt in Gouda.

Op 17, 19 en 24 augustus kan iedere Gouwenaar meepraten over het toekomstige programma van het Stadhuis op de Markt. “Het historische Stadhuis is van alle Gouwenaars”, zegt de Goudse politiek. “Iedereen krijgt de kans om mee te praten over de manier waarop dit mooie gebouw gebruikt gaat worden.” Dat kan nu al door op uw telefoon of tablet de app ‘Gouda denkt mee’ in te vullen. Die app is ook te vinden op de website van de gemeente. Tijdens de komende inloopavonden kunt u uw ideeën persoonlijk brengen en daar met anderen over praten.  

Kom met ideeën

Ook tijdens de inloopavonden kunt u de enquête invullen. Dat is wel zo handig voor mensen die dat niet zo graag op de computer of mobiele telefoon doen. Verder kunnen de bezoekers daar hun eigen ideeën kwijt over het nieuwe programma in ons Stadhuis. De gemeente hecht veel waarde aan de ideeën van de bewoners. Misschien wil men wel meer kleine muziekvoorstellingen, of meer gebruik van de locatie als vergadercentrum of locatie voor een feest. Misschien moet het Stadhuis ook open voor speciale programma’s voor kinderen of juist ouderen. De Gouwenaar mag het zeggen.

Inloopbijeenkomsten

Veel mensen vinden het makkelijker om een idee te vertellen dan dat ze het opschrijven via een app of de computer. Daarom organiseert de gemeente onderstaande 3 inloopavonden. Op 3 locaties en dus altijd bij u in de buurt. Daar kunt u de enquête invullen, maar ook uw eigen ideeën brengen. Er zijn daar medewerkers van de gemeente die u graag te woord staan om uw vragen te beantwoorden en uw plannen in ontvangst te nemen.

U bent welkom op:

  • dinsdag, 17 augustus in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 van 19.00 uur tot 21.00 uur,
  • donderdag, 19 augustus in het ontmoetingscentrum De Walvis, Walvisstraat 1 van 19.00 uur tot 21.00 uur,
  • dinsdag, 24 augustus in het Ontmoetingscentrum van Noord, Lekkenburg 1 van 19.00 uur tot 21.00 uur.