Terug naar het overzicht

Denk mee over het verkeer in de binnenstad

Overstekende fietsers op het Kleiwegplein in Gouda.

Vorig jaar heeft de gemeente het Verkeerscirculatieplan (VCP) voor Gouda vastgesteld. In het VCP staan de plannen voor het verkeer en het vervoer in de stad. We willen Gouda ook in de toekomst bereikbaar en aantrekkelijk houden. De plannen uit het VCP moeten nu eerst verder uitgewerkt worden. Dat gaan we doen in verschillende projecten en wijkmobiliteitsplannen. Daarom starten we met het Wijkmobiliteitsplan Binnenstad. Hierin komen duidelijke stappen en maatregelen waarmee we het doel uit het VCP kunnen uitvoeren: een autoluwe en aantrekkelijke binnenstad.

Woont of werkt u in de binnenstad van Gouda? Of bezoekt u de binnenstad vaak? We horen graag wat u vindt van het verkeer in de binnenstad: wat gaat er goed en welke knelpunten zijn er? Ook zijn we benieuwd naar uw ideeën voor een autoluwe en aantrekkelijke binnenstad. U zou ons enorm helpen door een korte vragenlijst in te vullen. Ook kunt u uw ideeën met ons delen op een interactieve kaart.

U kunt de vragenlijst tot en met 19 april invullen via de app ‘Gouda denkt mee’ of onze website. De resultaten gebruiken we voor het uitwerken van het Wijkmobiliteitsplan Binnenstad. Alvast bedankt!