Terug naar het overzicht

Het jeugdvakantiepaspoort komt er weer aan!

Tekening van een fluitende beer, een tijger in een foodtruck en een eend in pilotenpak, met op de achtergrond de Euromast.

Zomervakantie in de regio Rotterdam, is een zomervakantie met het jeugdvakantiepaspoort. Omdat veel kinderen hun 6 weken vrij thuis vieren, is het paspoort dit jaar onmisbaar. Van 17 juli tot en met 29 augustus krijgen kinderen tussen 4 en 12 jaar bij 157 reisbestemmingen flinke korting of zelfs gratis entree.

Sparen maar!

Natuurlijk kunnen de paspoorthouders ook dit jaar weer stempels sparen. Deze verdienen ze bij iedere bestemming die ze bezoeken. Bij minimaal 10 stempels in het paspoort kunnen de kinderen tegen betaling van € 2,50 per waardebon, maximaal 2 waardebonnen kopen om in te ruilen voor een toegangskaartje bij een ‘superbestemming’. Dit jaar zijn dat Kerstcircus Ahoy, Attractiepark Duinrell en Cinerama Filmtheater. Zo hebben de reizigers ook nog iets om na de vakantie naar uit te kijken.

Online succes

Op de website van het jeugdvakantiepaspoort kunnen kinderen weer een online paspoort aanmaken en een wensenlijstje bijhouden met hun favoriete activiteiten. En dat is aan te raden. Wie een online paspoort aanmaakt, maakt namelijk ook nog eens kans op een weekend Walibi!

Op Facebook en Instagram staan de hele zomer nog meer leuke tips, informatie en het laatste nieuws over het jeugdvakantiepaspoort 2021. Leuke foto’s gemaakt? Deel ze dan via social media met #jeugdvakantiepaspoort.

De paspoorten zijn vanaf 7 juli verkrijgbaar in het Huis van de Stad voor € 4,50 per stuk. Op vertoon van een geldige Rotterdampas krijgt u 1 exemplaar gratis. Maak een afspraak via telefoonnummer 14 0182 om het jeugdvakantiepaspoort op te halen. Kijk voor meer informatie op de pagina van het jeugdvakantiepaspoort.

Let op! Ook dit jaar blijft het reisadvies: check van tevoren even de bestemming om te kijken of de actie doorgaat en of er vooraf gereserveerd moet worden.