Terug naar het overzicht

Korting op leuke uitjes met de Rotterdampas

Een kaasmeisje en Femke van Munster in de Cheese Experience. Ze hebben allebei kaas in hun handen en staan voor een poster van het Stadhuis op de Markt.

Op 1 maart is het nieuwe pasjaar van de Rotterdampas weer ingegaan. De Rotterdampas is een pas waarmee u gratis of met korting leuke uitjes kunt doen. Ook krijgt u korting op workshops of etentjes in Gouda én de regio. Jaarlijks zijn er 750 acties! U kunt bijvoorbeeld met 25% korting naar de CheeseExperience.

Femke van Munster, oprichter/eigenaar van de CheeseExperience vertelt dat ze trots is op Gouda. Trots op de stad, maar ook op de kaas. “Ik ken geen ander product dan Goudse kaas wat zo wereldberoemd is. Daar mogen we best wat trotser op zijn! Daarom ben ik in 2020 de CheeseExperience gestart. Voor iedereen van 5 tot 100 jaar is het interessant en leerzaam om de interactieve reis door de wereld van Goudse kaas te maken. Ik hoop dat er ook meer mensen met een Rotterdampas uit de regio naar Gouda komen voor onze kaas! En om onze mooie stad te bekijken. Daar heeft heel Gouda wat aan. Ze gaan een kopje koffie drinken in de stad of even lunchen en misschien nog even winkelen.”

Rotterdampas kopen

Iedereen kan de Rotterdampas kopen. Met een Rotterdampas kunt u gratis of met korting veel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Bestellen van de pas kan via de website van de Rotterdampas. Mensen met weinig geld kunnen de Rotterdampas via de gemeente Gouda met korting kopen. Kijk hiervoor op de website van de gemeente Gouda. Neem voor alle leuke acties een kijkje op de website van de Rotterdampas of in de gratis Rotterdampas app.

Foto: Astrid den Haan