Gemeentemagazine

In Gouda werd elk jaar een gemeentegids uitgegeven door Akse Media. Eind 2021 verscheen voor de 1e keer een gemeentemagazine. Dit is de opvolger van de gemeentegids. Het magazine is net als de gemeentegids uitgegeven door Akse Media.

Het gemeentemagazine is de opvolger van de gemeentegids. In het magazine staat net zoals in de gids informatie over producten en diensten, de gemeenteraad en het college. Ook is er ruimte voor verschillende artikelen over onderwerpen die in de gemeente spelen. Net als in de gemeentegids staat er in het gemeentemagazine een adressenoverzicht. Hierdoor kan het magazine als naslagwerk worden gebruikt en heeft het een bewaarfunctie.

In het magazine is meer ruimte voor artikelen over onderwerpen die in Gouda spelen. In de gids stond vooral praktische informatie. De lay-out is ten opzichte van de gids anders. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van meer beeldmateriaal en is de opmaak ruimer. Het magazine krijgt daardoor een frisse uitstraling en is meer van deze tijd.

Het magazine wordt in Gouda huis-aan-huis bezorgd. Dit gebeurt alleen bij de adressen zonder nee-nee en nee-ja sticker. Het magazine is ook digitaal gepubliceerd als e-book.

Het magazine is in december 2021 verschenen. 

U kunt voor een wijziging en/of aanmelding van uw Goudse vereniging of maatschappelijke instelling op de volgende manieren reageren:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Gouda)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (ter attentie van gemeentemagazine Gouda) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Akse Media is de enige officiële uitgever van het gemeentemagazine van de gemeente Gouda.