Terug naar het overzicht

Vrijwilligerspenning voor de heer Breedijk

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda.

Op zaterdag 12 februari, heeft de heer Arie Breedijk de vrijwilligerspenning van de stad Gouda ontvangen uit handen van wethouder Corine Dijkstra. De erepenning is uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Hij heeft de erepenning ontvangen als waardering voor zijn jarenlange inzet bij voetbalvereniging ONA.

Sinds 1996 is de heer Breedijk lid van voetbalvereniging ONA en is hij actief als vrijwilliger. De heer Breedijk heeft jarenlang als clubscheidsrechter wedstrijden gefloten maar is daar gezien zijn leeftijd en conditie mee gestopt. Ook heeft de heer Breedijk jarenlang als barmedewerker dienstgedaan in de kantine en doet dit nu nog steeds in roosterverband. Tevens is hij kassamedewerker bij thuiswedstrijden van het 1e elftal. 2019 was voor ONA een Jubileumjaar. In de voorbereiding en tijdens de activiteiten heeft de heer Breedijk veel werk verricht en was hij een grote hulp voor het bestuur en de jubileumcommissie.

De heer Breedijk ondersteunt met zijn vrijwilligerswerk de vereniging en biedt de helpende hand aan het bestuur en de leden. De heer Breedijk is een van de pijlers waarop een vereniging kan bouwen.

Vrijwilligerspenning

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

Foto van Arie Breedijk die zijn erepenning ontvangt van Corine Dijkstra.