Persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Op de werkvloer ondersteunen we daarom het ‘leren van en met elkaar’. Regelmatig geven collega’s bijvoorbeeld een workshop over een onderdeel van hun werk. Ook organiseren we jaarlijks een ontdekkingsochtend, waarbij je kennis kunt maken met het werk van je collega’s, workshops bij elkaar volgt of op bezoek gaat bij bedrijven en organisaties die actief zijn in de stad. Zodat je een goed beeld krijgt van alles wat er in de gemeente gebeurt.

Alle ruimte en kansen voor jouw ontwikkeling

Daarnaast heb je een eigen ontwikkelbudget waarmee je zelf keuzes maakt voor je eigen loopbaanontwikkeling. Ook bieden onze eigen GoudAcademie en het regionale samenwerkingsverband ‘Werken in het Westen’ allerlei opleidingen, workshops en trainingen; van zakelijk tekenen en adviseren met impact tot politieke en bestuurlijke sensitiviteit en gemeentelijke financiën voor niet-financiële medewerkers.

Verder bieden we een ruim aanbod van gratis e-learnings en masterclasses. die je, helemaal afgestemd op jouw behoefte, kan volgen. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van management en digitale of communicatieve vaardigheden, maar ook taaltrainingen en trainingen op het gebied van gezondheid en persoonlijke kracht.

Ook is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende een opleiding te volgen. In onze organisatie zijn er heel veel doorgroeimogelijkheden. Je ziet het: we geven graag jouw ontwikkeling alle ruimte en kansen!