Stages en traineeships

We bieden regelmatig stages aan op allerlei verschillende vakgebieden. We hebben zowel meewerk- als afstudeerstages. Alle stages vind je bij de vacatures (stage vacature) Zie je een leuke stageopdracht? Wacht dan niet en solliciteer meteen! Individuele en open stageverzoeken nemen we niet in behandeling.

Ervaringen van stagiairs

Nikita kwam via een online vacature als stagiair bij de gemeente Gouda terecht: “Ik had in 1e instantie niet verwacht dat het zo’n geweldige ervaring zou zijn. De combinatie van leuke collega’s, afwisselend werk en ruimte voor ideeën maakte deze stage tot een groot succes! Nadat ik mijn stage met een dikke voldoende had afgerond, kwam er toevallig een vacature vrij op de afdeling. Ik heb toen op de functie gesolliciteerd en kon gelijk beginnen.”

Probeer vooral, want het beloont

Nikita

Vera liep in het najaar van 2020 stage op de redactie van de gemeente: “Naast mijn afstudeeronderzoek naar het intranet van de gemeente werkte ik mee aan afwisselende taken. Vanaf het begin werd ik overal bij betrokken en mocht ik zelfstandig aan de slag. Ik kreeg veel vrijheid om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Na mijn stage mocht ik blijven en ondertussen werk ik alweer een tijdje voor Gouda.”

Een onwijs leuke en leerzame tijd

Vera

Traineeships

Heb je interesse in een traineeship? Stuur dan een mail naar sollicitaties@gouda.nl. Zet hierin duidelijk welke opleiding je doet, op welke afdeling/welk vakgebied je ervaring wilt opdoen en wat de voorwaarden zijn die aan je traineeship zijn gekoppeld. Wij gaan dan kijken of we voor jou een passende plek hebben.

Vacatures per e-mail

Gemeente Gouda is aangesloten bij Werken in het Westen. Op de website van Werken in het Westen kan je je e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan automatisch interessante (stage-) vacatures in je mailbox en je kunt op dat moment direct solliciteren!