Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Gouda betekent uitstekende arbeidsvoorwaarden. Deze zijn geregeld in de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling voor de sector gemeenten. Wat hebben we je verder nog meer te bieden?

Een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden

Ons uitgangspunt is een goed salaris, dat bij je functie past. Uitmuntend functioneren, extra inzet of een bijzondere prestatie? Een prestatiebeloning is mogelijk. De pensioenregeling voor medewerkers is geregeld bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Het ABP-Keuzepensioen is flexibel en biedt veel mogelijkheden.

Een individueel keuzebudget

Naast je salaris krijg je een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je kan het IKB het hele jaar vrij opnemen op een moment dat het jou uitkomt. Het IKB is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof.

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

We hebben een ‘groene’ reiskostenregeling: kom je op de fiets of met het openbaar vervoer, dan ontvang je een hogere reiskostenvergoeding dan als je met de auto komt. Ook stellen wij geen parkeerplaatsen ter beschikking; je kunt op eigen kosten parkeren in de Q-park garage naast het Huis van de Stad. Op de dagen dat je thuiswerkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Flexibele werktijden en een fijne werkplek

We hebben een 36-urige werkweek en een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. In overleg kun je je eigen werktijd indelen of eventueel thuiswerken. Je kunt gebruikmaken van diverse verlofregelingen, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald!) en zorgverlof. Ook kan je extra verlof kopen via je IKB.

Ons Huis van de Stad ligt naast het (intercity)station en is van alle gemakken voorzien, ingericht om te flexwerken, en biedt uitzicht over heel Gouda. In ons bedrijfsrestaurant kan je elke dag van een heerlijke lunch genieten. Omdat we werken met flexibele werkplekken, krijg je een smartphone, die je ook privé mag gebruiken. Je hebt de keuze uit een Androidtoestel of een iPhone.

Persoonlijke ontwikkeling staat voorop!

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Lees hier meer over op de pagina Persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende regelingen

Als je bij ons werkt, kan je gebruik maken van verschillende (zorg-) verzekeringen met collectieve korting. Kijk voor alle verzekeringen op de websites Viamijnwerk en Collectiefzorgaanbod.