Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Gouda betekent: uitstekende arbeidsvoorwaarden. Deze zijn geregeld in de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling voor de sector gemeenten. Bekijk de regeling. Wat hebben we je aanvullend nog meer te bieden?

√ Een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris passend bij je functie is ons uitgangspunt. Uitmuntend functioneren, extra inzet of een bijzondere prestatie? Een prestatiebeloning behoort tot de mogelijkheden. De pensioenregeling voor medewerkers is geregeld bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Het ABP-Keuzepensioen is flexibel en biedt veel mogelijkheden.

 

√ Een individueel keuzebudget

Naast je salaris beschik je over een individueel keuze budget (KB) van 17,05% van je salaris. Het IKB is het gehele jaar vrij opneembaar op een door jou te bepalen moment. Het IKB is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof.

 

√ Reiskostenvergoeding

We hebben een ‘groene’ reiskostenregeling; kom je op de fiets of met het openbaar vervoer, dan ontvang je een hogere reiskostenvergoeding dan dat je met de auto komt. Ook stellen wij geen parkeerplaatsen ter beschikking; je kunt op eigen kosten parkeren in de Q-park garage naast het Huis van de Stad.

 

√ Flexibele werktijden en een fijne werkplek

  • We kennen een 36-urige werkweek. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. In overleg kun je je eigen werktijd indelen of eventueel thuiswerken.
  • Je kunt gebruikmaken van diverse verlofregelingen, zoals ouderschapsverlof (50% doorbetaald!) en zorgverlof. Ook kun je extra verlof kopen.
  • Ons ‘Huis van de Stad’ ligt naast het (intercity)station en is van alle gemakken voorzien, ingericht om te flexwerken, en biedt uitzicht over heel Gouda. In ons goed voorziene bedrijfsrestaurant kun je elke dag van een heerlijke lunch genieten.
  • Omdat we werken met flexibele werkplekken, krijg je een smartphone, die je ook privé mag gebruiken. Je hebt de keuze uit een Androidtoestel of een iPhone.

 

√ Persoonlijke ontwikkeling staat voorop!

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daar investeren we ook graag in. Daarom heb je de beschikking over een eigen budget, om je ontwikkeling vorm te geven. Dat kan bijvoorbeeld via ons eigen virtueel ontwikkelcentrum genaamd GoudAcademie, waarin we diverse opleidingen en trainingen aanbieden. ‘Jonge Goudse’ is één van de meest recente trainingsprogramma’s, waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan de kracht en ontwikkeling van jonge medewerkers. Verder kun je gebruik maken van het gemeentelijke samenwerkingsplatform Werken in het Westen, dat een groot aanbod van trainingen en opleidingen aanbiedt. Samen met jou maken we afspraken over je loopbaanontwikkeling, de vereiste kennis en vaardigheden en de in dat kader te volgen opleidingen.

 

Aanvullende regelingen

 

√ Je kunt gebruik maken van verschillende verzekeringen met collectieve korting

  • Zorgverzekering bij IZA, Menzis of CZ. Zie hiervoor: Je ontvangt sowieso een tegemoetkoming van minimaal € 168,- bruto per jaar, ongeacht welke zorgverzekering of welk pakket je hebt!
  • een compleet pakket verzekeringen met collectieve korting, zoals bijvoorbeeld een autoverzekering, woonhuisverzekering, reisverzekering etc.via Viamijnwerk
  • Een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering om je te verzekeren tegen inkomensverlies bij gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid via Loyalis
  • Een ANW hiaatverzekering voor een aanvulling op het inkomen van je partner, mocht je zelf komen te overlijden, via elipsLife