Daarom werken voor Gouda

Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor én met de stad. Met trots, maar vooral met een warm hart. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan centraal. En onze medewerkers natuurlijk! Je 36-urige werkweek of deeltijdbaan kun je in overleg flexibel invullen, zodat je goed balans vindt én houdt tussen werk en privé. Je kunt rekenen op een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Flexibel

We werken in veel gevallen plaats- en tijdongebonden. Dit betekent dat je in overleg met je leidinggevende zelf kiest waar en wanneer je werkt. Kom je naar ons prachtige kantoorgebouw, het Huis van de Stad, vlak naast het station in Gouda, werk je thuis of ergens anders? Je krijgt hiervoor alles wat je nodig hebt, zoals een Chromebook en een telefoon van de zaak. En als je op kantoor bent, kan je heerlijk lunchen in ons bedrijfsrestaurant. Vers belegde broodjes, zelfgemaakte soep, verse sapjes, een saladebar, warme en koude snacks, de keuze is reuze. Je ziet, we zetten alles in om te komen tot goede resultaten voor jou én Gouda. Goed geregeld dus!

Je 1e maanden in Gouda

Als je bij ons komt werken, gooien we je natuurlijk niet in het diepe, maar laten we je rustig kennismaken met onze organisatie. Al 1 maand voor je 1e werkdag krijg toegang tot ons intranet James om hier alvast een kijkje te nemen. Op James kan je bijvoorbeeld alvast een smartphone bestellen, vragen stellen aan HRM en andere informatie vinden. Zodat je gelijk op je 1e werkdag goed aan de slag kunt. Als nieuwe collega neem je ook deel aan ons introductieprogramma van onze GoudAcademie. Naast een kick-off met alle praktische need-to-knows maak je in verschillende sessies kennis met de directie. Ook krijg je informatie over andere belangrijke onderdelen van onze organisatie, zoals een gesprek met de wethouder, de griffie en de OR. Daarnaast zijn het afleggen van de eed of belofte en een rondleiding door de binnenstad onderdeel van het introductieprogramma.

Sfeer

Integriteit en betrouwbaarheid vinden we net zo belangrijk als goede resultaten. We geloven in gelijke kansen en bieden onze medewerkers interessant en zinvol werk, waarin je bijdraagt aan de maatschappij. In je werk krijg je veel kansen om te doen wat jij wilt en kunt en om jezelf te ontwikkelen. Er is beslist ruimte voor initiatief, we zijn een organisatie met korte lijnen. Kortom: er is ruimte voor jouw ideeën, jouw smaak!

Gezond aan het werk

De gemeente Gouda wil een ‘gezonde organisatie’ zijn en blijven, waarin medewerkers optimaal gemotiveerd en inzetbaar zijn. We vinden het belangrijk dat jij prettig kunt werken. Om dit mogelijk te maken bieden we verschillende trainingen via onze GoudAcademie aan en kan je deelnemen aan de Goudse Singelloop. Ook krijg je een ontwikkelbudget inclusief scholingsuren en kan je verschillende trainingen over vitaliteit en gezondheid volgen via onze GoudAcademie.