JONG GOUD

Als jonge ambtenaar bij de gemeente Gouda kun je je vrijblijvend aansluiten bij JONG GOUD. Binnen deze groep kun je meedoen aan formele en informele activiteiten en zo kennismaken met andere jonge ambtenaren. De maximale leeftijd gaat ongeveer tot 35 jaar, maar ben je ouder en vind je het leuk om aan te sluiten, dan ben je zeker welkom. Het doel van JONG GOUD is namelijk om kennis met elkaar te delen, elkaar te inspireren en plezier met elkaar te hebben.

Leuke activiteiten

Zo organiseert JONG GOUD formele activiteiten, zoals bezoeken aan andere gemeenten en een Collegetour met het Goudse college en de directie. Maar er staan ook informele activiteiten op de planning, zoals gezellige borrels in het historische centrum van Gouda of een pubquiz.

Wil je aansluiten?

Op het intranet van de gemeente Gouda vind je een speciale JONG GOUD groep. Wanneer je lid wordt van de groep, krijg je vanzelf informatie over activiteiten die worden georganiseerd. Ook kan iedereen via deze groep informatie delen die belangrijk is voor de jonge ambtenaar. Sluit jij je ook aan? We maken graag kennis met je!