Jeugdvakantiepaspoort

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud met een Rotterdampas kunnen gratis een jeugdvakantiepaspoort krijgen. Heeft uw kind geen Rotterdampas? Dan kunt u het jeugdvakantiepaspoort voor € 4,50 kopen.

In verband met het coronavirus is het maken van een afspraak verplicht. Zonder afspraak kunt u niet langskomen in het Huis van de Stad om het jeugdvakantiepaspoort aan te vragen. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 14 0182.

Met het jeugdvakantiepaspoort krijgen kinderen de hele zomervakantie gratis toegang of korting bij verschillende bestemmingen in de Rotterdamse regio. Bekijk op de website van het jeugdvakantiepaspoort waar u het jeugdvakantiepaspoort allemaal kunt gebruiken. 

U kunt het jeugdvakantiepaspoort aanvragen bij de receptie van het Huis van de Stad.  Om gebruik te maken van de gratis actie is het belangrijk dat u alle Rotterdampassen meeneemt. 

Vanaf 7 juli kunt u het jeugdvakantiepaspoort aanvragen bij de receptiebalie van het Huis van de Stad. Uw kind kan het jeugdvakantiepaspoort van 17 juli tot en met 29 augustus gebruiken.

De Rotterdampas is uitgever van het jeugdvakantiepaspoort. Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. Bekijk de pagina Rotterdampas om te lezen hoe u de pas aanvraagt.

Burgemeester Jamesplein 1, Gouda
Nu gesloten. Maandag open van 8.30 tot 17.00 uur.

Links